fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Blog

Mijn lessen over grenservaringen, gastblog van Willemijn Dicke. In het geweldige boek Fox and I verhaalt Catherine Raven over haar vriendschap met een vos. De schrijver is gepromoveerd biologe. De wetenschap schrijft voor dat wilde dieren geen persoonlijkheden hebben.

Uit de kast komen over grenservaringen, door Academiestudent Ingrid Schippers. Wanneer en waar vertel je over je grenservaringen? Gaan ze het gek vinden? Met een grote boog om je heen lopen? Ik heb lang gedacht dat ik ‘dat soort dingen’ maar beter voor mezelf kon houden. 

Blog van Academie-student Eva Folkersma. Ben ik echt klaar om in de praktijk aan de slag te gaan als begeleider? Vorig jaar rond deze tijd, bij de afronding van het eerste collegejaar kon ik geen ‘ja’ zeggen op deze vraag…

Blog van Academie-student Ingrid Schippers. “Het is zaterdag 15 mei 2021. Voor het eerst sinds maanden is er weer ‘live’ les op de Academie. Terwijl ik me in huis – waar ik het afgelopen jaar in mijn eentje menig uur…”

Door Academie-student Ingrid Schippers. Het gebeurde totaal onverwacht op een zonnige namiddag op de terugreis van Utrecht naar Den Haag, na een volle zaterdag op de Academie van Geesteswetenschappen…

123