fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Open dagen

Heb je interesse in één of meer van onze opleidingen?

Spiritualiteit & Zingeving | Verlies-, Rouw- & Stervensbegeleiding
Geestelijk Begeleider | Energetisch Begeleiding & Therapie

De komende open dag:

Zaterdag 8 juni 2024

Meld je nu aan!

Komt een online open avond op 4 juli of 22 augustus beter uit?


Programma open dag 8 juni

Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom. Na aanmelding bij binnenkomst ontvang je een lootje waarmee je kans maakt op een gratis Zomercollege. In de pauze maken we bekend wie de winnaars zijn!

Om 13.00 uur start het programma met het welkomstwoord van waarnemend directeur Eveline Bolt in de aula van het Gerrit Rietveld College. Daarna kun je in twee sessies informatiebijeenkomsten bijwonen. Tijdens iedere ronde kun je kiezen uit alle vier de opleidingen (m.u.v. de opleiding Energetische Begeleiding & Therapie, deze wordt alleen in de eerste sessie gegeven). De informatiebijeenkomsten worden verzorgd door de studiecoördinatoren en/of docenten van de betreffende opleidingen.

13.00 – 13.15 Welkom door Eveline Bolt, waarnemend directeur
13.15 – 14.30 Informatiebijeenkomst over een studierichting naar keuze
14.30 – 15.00 Pauze
15.00 – 16.15 Informatiebijeenkomst over een studierichting naar keuze
16.15 Einde

Tussen de bijeenkomsten is er een pauze gepland. Wij zorgen voor koffie / thee / sap en lekkers daarbij (géén lunch). In deze pauze is er natuurlijk ruimte om docenten en studenten te ontmoeten. Maar even lekker nietsen mag natuurlijk ook!

Op deze zaterdag vinden er ook de gewone colleges van de Academie plaats. Hierdoor kun je meteen het Academiegevoel meekrijgen en zijn er veel studenten aanwezig.

***

Opleiding Spiritualiteit & Zingeving
De informatiebijeenkomst voor deze opleiding wordt gegeven door Hein van Dongen. Hij is docent bij verschillende studierichtingen in de vakken filosofie en transpersoonlijke psychologie.

Opleiding Verlies-, Rouw- & Stervensbegeleiding
Studiecoördinator voor de opleiding Verlies-, Rouw- & Stervensbegeleiding is Gerdien Vrolijk-Vrieling. Zij verzorgt de informatiebijeenkomst.

Opleiding Energetische Begeleiding & Therapie
Studiecoördinator voor de opleiding Energetisch Begeleider & Therapie is Wietzke van Oene. Zij is tevens docente van de module energetische Interventies.

Opleiding Geestelijk Begeleider
Saskia van Nellen verzorgt de informatiebijeenkomst. Zij is naast docent moreel beraad ook de studiecoördinator van de opleiding Geestelijk Begeleider.

***

Praktische informatie

Parkeren

Kom je met de auto? Dan kun je verderop in de straat parkeren op het grote parkeerterrein bij winkelcentrum De Gaard (navigeer op de Kapteynlaan, ongeveer 500 meter loopafstand). Kom je met het OV? Treinstation Utrecht Overvecht bevindt zich eveneens op loopafstand (ongeveer 1 km) en bus 55 stopt in de straat.

Adres

Gerrit Rietveld College
Eykmanlaan 1200
3571 KH Utrecht

Aanmeldformulier

 

Eykmanlaan 1200, 3571 KH Utrecht