fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Organisatie Alumniclub

De Alumniclub is een autonome eenheid binnen de Academie. Hierbij behoren eigen doelstellingen, verantwoordelijkheden en eigen financieel beheer. Het oprichtingsbestuur bestaat uit:

Annette Filippo

“Gedurende enkele jaren voorzitterschap van de Nederlandse Vereniging voor Zingevingstherapeuten is mijn interesse gewekt voor wat er allemaal leeft onder afgestudeerden van de HGU / AvG. Toen eenmaal bleek dat een beroeps-vereniging als de NeVeZi niet levensvatbaar was en er meer behoefte ontstond aan een inspirerend platform, leek het mij een logische stap om in een oprichtingsbestuur vorm te geven aan de Alumnivereniging van de AvG; kijken hoe de diversiteit van oud-studenten kan leiden tot een zingevende of geesteswetenschappelijke impuls!”

Heleen van Roekel

“In september 2017 ben  ik gestart aan de HGU met de opleiding Verlies- en Rouwbegeleiding en in juni 2018 gediplomeerd als Rouw-, Verlies- en Stervensbegeleider aan de Academie voor Geesteswetenschappen. Met de studenten uit mijn groep heb ik nog regelmatig contact, net als zovelen die aan de HGU of Academie zijn afgestudeerd. Wat zou het mooi zijn als we met al deze mensen een bloeiende Alumniclub kunnen verwezenlijken, waar we elkaar ontmoeten en waar we met elkaar en van elkaar leren.”

Kiki Bosman

“In 2013 ben ik begonnen met Energetische Therapie aan de HGU in het mooie pand op de Drift. Na 5 jaar ben ik afgestudeerd. En sinds december 2019 heb ik een begin gemaakt aan mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik nog als grafisch vormgever/productfotograaf, zo kwam ik ook in contact met de Alumni voor het maken van een logo en huisstijl. Hierdoor ben ik een beetje in het bestuur gerold. Zelf vind ik het heel fijn omdat je in contact blijft met andere afgestudeerden/klasgenoten die dezelfde interesses hebben.

Contact

Voor vragen, ideeën en suggesties betreffende alumni-activiteiten kun je mailen naar alumni@academiegeesteswetenschappen.nl of bellen naar 06 51 241 886.