fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Agenda Alumni

OPEN DAGEN

Aanmelden

De eerstvolgende open dagen zijn op 24 februari & 4 mei 2024.

Donderdag 4 maart 2021: Extra lezing ‘Digitale Nazorg’

Wat gebeurt er bij overlijden met je digitale data? Welke rechten hebben nabestaanden en hoe zit het met privacy? Digitale Nazorg geeft inzicht rondom wet- en regelgeving en de huidige mogelijkheden en valkuilen in deze digitale tijd.

Zaterdag 17 april 2021: Lentewandeling

Lentewandeling is de titel van deze wandelcoach-‘lezing’. Wandelcoach Petra Holla laat jou via de natuur in de spiegel kijken. We gaan daarom bij deze lezing zelf aan de slag, naar buiten en zelf ervaren. Wat kan de natuur jou bieden, naast rust en ruimte? Met kleine stapjes gaan we haalbare acties inzetten.

Donderdag 17 juni 2021: Zomerlezing ‘Awakened Mind

Mirjam van Moorselaar geeft een lezing over de Awakened Mind (AM), een hogere bewustzijnsstaat – met bijbehorend hersengolfpatroon – waarbij je makkelijk toegang hebt tot je onderbewustzijn, creativiteit en intuïtie. Tijdens de lezing gaat zij in op hoe je hersengolfpatroon er uitziet wanneer je in een normale wakkere toestand verkeert en hoe het hersengolfpatroon van een AM er uitziet. Daarnaast heeft zij het over de benefits van deze hogere bewustzijnsstaat en hoe we daar kunnen komen.

Dinsdag 28 september 2021: Najaarslezing ‘De magische kracht van de zeven kleuren op aarde’ 

De magische kracht van de zeven kleuren op aarde’  is de titel van deze voordracht van Jan Hogema.  Wat zeggen kleuren jou? Weet jij wat kleur is? Iedere kleur beschikt over unieke kwaliteiten, die jou kunnen helpen het leven op aarde ten volle te ervaren.

Woensdag 15 december 2021: Kerstborrel

Een speciale eindejaarsbijeenkomst om het jaar 2021 af te ronden met een mystery guest. En niet te vergeten een proost op het afgelopen jaar en de toekomst, met een gezellig samenzijn en vele ontmoetingen met elkaar.