fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Zomercollege: Zelfevolutie, naar energetische bewustwording & actieve groei

Zomercollege: Zelfevolutie, naar energetische bewustwording & actieve groei

Zomercollege Energetische Begeleiding & Therapie: Zelfevolutie, naar energetische bewustwording & actieve groei
Door Wietzke van Oene
Dinsdag 25 juni 2024 | van 19.00 – 21.30 uur

 

Wanneer herstel lijkt stil te staan

Dit zomercollege opent op lichte wijze het hart naar een breder begrip van onze eigen energetische mogelijkheden in tijden van schijnbare stilstand, en reikt vaardigheden aan om energetische bewustwording en ontwikkeling te activeren.

De stelling “een patiënt kan nooit falen” nodigt uit tot reflectie wanneer het herstelproces bij ziekte of ongemak stil lijkt te staan. Vanuit holistisch oogpunt bekeken gaan herstel en genezing niet alleen om het begrijpen van de bestaande herstelprocessen. Juist het vermogen tot bewustwording en het ontwikkelen van persoonlijk vertrouwen zijn krachtige elementen in de begeleiding van een medemens bij herstel.

Door het gebruik van onze zintuigen leren we tijdens dit praktische college, om energie waar te nemen en te begeleiden, zodat er meer ruimte kan ontstaan om in stilte vanuit het energetisch hart, met zichzelf en anderen te verbinden.

Deze avond zal aan de hand van oefeningen het concept van energetische bewustwording en beleving op praktische wijze overdraagbaar en meer tastbaar helpen maken. De oefeningen zijn direct toepasbaar in het persoonlijk leven en de professionele (zorg-)omgeving van de deelnemers.

Inhoud:

  • Korte introductie
  • Ontspannende visualisatie met opening van energetische poorten
  • Theoretische achtergronden Dr. Brugh Joy
  • Energetische hart-2-hart stilte meditatie
  • Vragen en hart-2-hart afronding

Over de spreker

Wietzke van Oene heeft ruime ervaring in energetische healing en lichaamsgerichte therapie. Ze is Lichaamsgeoriënteerd Psychotherapeut en Healing Touch docent. Ze rondde de opleiding af bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie “NIB” in Amsterdam en volgde in Nieuw Zeeland de internationale Healing Touch beroepsopleiding. Wietzke leerde veel over energetische principes en eenheid bij de Maori’s, Aboriginals en healers uit andere windstreken.

Ze heeft trainingen en Masterclasses gegeven in binnen- en buitenland, aan zorgprofessionals, cursisten en cliënten die zich verder willen ontwikkelen en hun intuïtie vormgeven in het persoonlijk leven of beroep.

Wietzke is studiecoördinator van de opleiding Energetische Begeleiding en Therapie en docent van de module Energetische Interventies.

Praktische informatie

 

Tijd

Van 19.00 tot 21.30 uur

Bijdrage

Bijdrage: € 25
Docenten: gratis 

Locatie

De aula van het Gerrit Rietveld College
Eykmanlaan 1200
3571 KH Utrecht

Routebeschrijving

Restitutie
Er vindt géén restitutie plaats bij annulering. Het herroepingsrecht is op deze inschrijving niet van toepassing. De inschrijving mag wel worden overgedragen op iemand anders. Geef dit dan door aan: evenementen@academiegeesteswetenschappen.nl.