fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Ruben Post

Ruben Post

Ruben Post is een veelzijdige professional met een diepe toewijding aan gezondheid en welzijn. Als yogi, energetische therapeut en wondconsulent heeft hij een indrukwekkende achtergrond in de gezondheidszorg. Zijn reis begon aan de Healing Touch Academie, waar hij studeerde van 2010 tot 2013, en later volgde hij in 2018 een opleiding in Inner Engineering onder leiding van Sadhguru in Coimbatoire, India. Met een solide basis in de verpleegkunde en een specifieke focus op wondzorg, heeft Ruben ook de opleiding tot wondconsulent bij het Erasmus MC met succes afgerond.

Ruben heeft zijn kennis en ervaring gedeeld door te publiceren over energetische therapie en de impact ervan op het verminderen van wondpijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg heeft hij niet alleen in ziekenhuizen gewerkt, maar ook zijn eigen praktijk, Devinaga Healthcare, opgericht.

Sinds 2023 deelt Ruben zijn expertise als freelancer door les te geven aan volwassenen. Hij is een gepassioneerde zorgprofessional met een missie om anderen te helpen op hun reis naar welzijn en herstel.

Ruben geeft tijdreizen door de geschiedenis, energetische geneeswijzen, methodische interventie en energetische vaardigheden,  binnen de opleiding Energetische Begeleiding & Therapie