fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Ben jij onze nieuwe stagiair?

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op post-hbo-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Ze put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie. In het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei. Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Transpersoonlijk & Energetisch Werken, en de tweejarige opleiding Verlies-, Rouw- & Stervensbegeleiding.

De Academie is de afgelopen jaren gegroeid, niet alleen in aantallen studenten maar ook als organisatie. De Academie ontwikkelt zich steeds verder als kennisinstituut en zet daarbij vol in op haar (online) communicatie. Deze ontwikkeling houdt o.a. het implementeren van een nieuwe website en huisstijl in, maar ook het steeds verder ontwikkelen van een online (social media) strategie.

Ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage op het vlak van (online) communicatie en webredactie?

De Academie voor Geesteswetenschappen heeft per direct plek voor een: 

STAGIAIR

 (ONLINE) COMMUNICATIE & WEBREDACTIE

Als stagiair help je de ontwikkeling naar kennisinstituut verder vormgeven. Je kunt bijvoorbeeld (afstudeer)onderzoek doen op het gebied van (online) communicatie en free publicity.

Daarnaast maak je deel uit van de webredactie en leer je hoe je o.a. content creëert, (pers)contacten legt en onderhoudt en natuurlijk mag je ook je eigen content creëren in de vorm van artikelen/video’s/etc.

Eigen inbreng wordt door ons gewaardeerd en we moedigen je dan ook aan om vooral met jouw ideeën te komen over hoe je je (afstudeer)stage in wilt vullen.

Werkzaamheden op hbo-niveau.

Interesse?

Stuur dan een e-mail naar redactie@academiegeesteswetenschappen.nl met daarin je motivatie waarom je juist bij de Academie je (afstudeer)stage wilt lopen, welke opleiding je volgt en de periode waarin je stage wilt lopen.

* Afhankelijk van de coronamaatregelen is het mogelijk om vanuit huis te werken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven.