fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Meld je aan voor een opleiding

Aanmeldprocedure

Zodra je dit aanmeldformulier hebt ingevuld, wordt je aanmelding door het Onderwijs & Studentenbureau (OSB) verwerkt. De tutor van de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld, beoordeelt of je aanmelding kan worden omgezet in een definitieve inschrijving. Hij of zij neemt contact met je op wanneer er nog vragen zijn of wanneer is besloten dat een toelatingsgesprek of -toets nodig is.

Wanneer je aanmelding aan alle voorwaarden voldoet, ontvang je van het OSB een inschrijfbewijs en een factuur. Je ontvangt dan ook van ons een welkomstbrief met informatie en word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief die de Academie naar studenten verstuurt.

De datum op het inschrijfbewijs geldt als datum waarop je inschrijving  door ons definitief is gemaakt. Daarna heb je nog 14 dagen bedenktijd. Geef je binnen deze termijn aan dat je afziet van je aanmelding, dan is geen betaling van collegegeld verschuldigd.

Deze inschrijving geldt als overeenkomst die je met de Academie aangaat voor de duur van één studiejaar. Het onderwijs dat je gedurende dit jaar ontvangt is conform het rooster op de website, tenzij anders afgesproken.

 

Zaterdaggroep Spiritualiteit & Zingeving vol

Je kunt je niet meer opgeven voor de zaterdaggroep van Spiritualiteit & Zingeving, deze zit vol. Wel zijn er nog enkele plaatsen vrij op donderdagavond. Heb je interesse in de kopstudie tot Geestelijk Begeleider, dan is deze opleiding niet alleen te volgen na de basisopleiding Spiritualiteit & Zingeving maar ook na Verlies-, Rouw- & Stervensbegeleiding. Mocht je daarover meer informatie willen ontvangen, neem dan even contact op  het Onderwijs & Studentenbureau.

Mocht je voorkeur toch uitgaan naar de zaterdaggroep van Spiritualiteit & Zingeving, dan kun je dat ook bij het Onderwijs & Studentenbureau aangeven. We plaatsen je dan op een reservelijst. Indien er nog een plaats vrijkomt krijg je zo snel mogelijk van ons bericht.