fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Zweefkees heeft zin in het nieuwe academiejaar

Zweefkees heeft zin in het nieuwe academiejaar

Wedstrijd: cartoonist gezocht!

We zijn op zoek naar een (vaste) cartoonist voor onze nieuwsbrief. Lees hieronder wat onze ideeën daarbij zijn en hoe je kunt meedoen. We kijken uit naar je creativiteit!

Over Zweefkees | Het personage ‘Zweefkees’ is een luchtige, zelfrelativerende persiflage op de manier waarop de buitenwereld soms aankijkt tegen spiritualiteit. De cartoons waarin Zweefkees figureert leveren regelmatig commentaar op gebeurtenissen en ontwikkelingen rondom de Academie.

Vorm | Vorm en stijl zijn vrij, als je de cartoon maar digitaal aanlevert volgens de specificaties hieronder.

Gebruik en verspreiding | We publiceren de Zweefkeescartoons in onze nieuwsbrief en in de toekomst mogelijk ook op onze website en via sociale media. Wanneer je een cartoon aan ons hebt geleverd, geef je daarmee toestemming voor redactionele reproductie en redactioneel gebruik zonder voorwaarden. Uiteraard zullen we altijd je naam en website vermelden als we van je werk gebruikmaken.

Aantal en manier van werken | De nieuwsbrief voor onze studenten, waar de cartoon primair voor bedoeld is, verschijnt 4x per jaar. Van tevoren maken we duidelijke afspraken met je rondom de planning en deadlines. Per nieuwsbrief dragen we een of meer onderwerpen voor de cartoon aan. Daarnaast kunnen we tussendoor hopelijk ook regelmatig ‘ad hoc’ een beroep op je doen (uiteraard in overleg). En waarderen we het dat je eventuele spontane creatieve ideeën op eigen initiatief aan ons voorlegt.

Vergoeding | We bieden een ‘fixed price’ per aangeleverde en gepubliceerde cartoon. De hoogte van de vergoeding stellen we in overleg vast.

Wedstrijd | Om te bepalen wie onze nieuwe ‘huiscartoonist’ wordt, nodigen we je uit om een cartoon te maken met de punchline ‘Zweefkees heeft zin in het nieuwe Academiejaar’. Daartoe lever je uiterlijk op 25 september een cartoon als JPEG-bestand met resolutie 220 pix/inch met een maximale bestandsgrootte van 25 MB. Dat verstuur je via We Transfer aan communicatie@academiegeesteswetenschappen.nl.

Overige voorwaarden

  • Deelname is vrij voor iedereen van 18 jaar en ouder.
  • Je inzending moet Nederlandstalig zijn.
  • Uit de inzendingen kiezen wij een winnaar. We behouden ons het recht voor om geen winnaar te kiezen indien de inzendingen onvoldoende aansluiten bij onze wensen.
  • Door deelname garandeer je dat het ingezonden werk door jezelf is gecreëerd en geen plagiaat of foto’s met een rechtenbeperking bevat. De Academie is niet aansprakelijk voor claims hieromtrent.