Astrologie Practicum

Vanaf dinsdag 20 november 2018

Alle hoogstaande culturen uit de oudheid ontwikkelden een vorm van astrologie. Allemaal waren deze gebaseerd op hemelfenomenen en nachtelijke observaties van de sterrenhemel. De bekendste zijn die van Babylonië en Mesopotamië, die van de Azteken in Zuid-Amerika, de Chinese astrologie en de Vedische in Azië. De fascinatie daarvoor is altijd levend gebleven.Astrologie is een eeuwenoude methode om in de coulissen van het leven te kijken. Zowel die van de binnenwereld, als van de buitenwereld. Met je geboortehoroscoop ga je jouw diepgang verkennen, het woord ‘maatwerk’ daarvoor is een understatement; een individueler en veelzijdiger instrument bestaat er niet. Elke horoscoop is uniek, niet herhaalbaar, te vergelijken met een vingerafdruk, of je DNA-profiel, het is een psychische röntgenfoto.
Kennis van je eigen geboortehoroscoop helpt om inzicht te krijgen in je innerlijke structuur en om daarmee je leven vorm te geven. Je krijg een beeld van hoe je in het leven staat en hoe dat zo gegroeid is. Astrologie is daarmee een uitstekend middel om het inzicht in jezelf en je werkelijkheid te verdiepen.
In deze cursus gaan de deelnemers vier avonden lang aan de slag met hun eigen geboortehoroscoop. Je krijgt toegang tot geheel nieuwe kennis over jezelf en hoe je in elkaar zit. En dat kan je gebruiken als sleutel tot verandering en innerlijke ontwikkeling.

Docent

Martien Hermes studeert en praktiseert astrologie sinds 1983. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en bestudeert sinds 1998 de oudste bronnen ervan.
Zie: www.martienhermes.com.

Data, locatie en prijzen

De lezing Astrologie Practicum

Datum: dinsdag 20 november 2018.
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur.
Kosten: € 15

De cursus Astrologie Practicum

Data: dinsdagen 27 november, 4, 11, 18 december 2018.
Tijd: 19.00 tot 22.00 uur.
Kosten: € 225 normaal tarief.
€ 180 voor Academiestudenten en oud-studenten (ook van de HGU).
Deelnemers ontvangen na afloop een Bewijs van deelname.

De locatie

Utrechts Stedelijk Gymnasium
Notebomenlaan 400
3582 CN Utrecht

Naar het actuele cursus-overzicht