fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Cursussen & Lezingen: Capita Selecta en Open Zomercolleges

Capita Selecta
Open Zomercolleges

Met de Capita Selecta-cursussen presenteert de Academie naast het reguliere onderwijsprogramma een interessante serie van extra lezingen en cursussen over bijzondere en boeiende onderwerpen. De sprekers en docenten zijn veelal verbonden aan de Academie en bieden in de Capita Selecta extra verdieping op het onderwijsprogramma.

De cursussen tellen steeds vier bijeenkomsten en kunnen worden gevolgd door iedereen met belangstelling voor het onderwerp.

Voorafgaand aan sommige cursussen wordt een introductielezing gegeven die je ook los kunt volgen.

Op vier woensdagavonden tijdens de zomervakantie in juli en augustus geven een aantal docenten van onze opleidingen lezingen over boeiende onderwerpen die op dit moment leven in de samenleving en in het vakgebied.

Ben je student, oud-student of gewoon geïnteresseerd in een van de onderwerpen, en ben je op zoek naar inspiratie en verdieping tijdens de zomermaanden?

Kom dan meeluisteren tijdens onze Open Zomercolleges!

Coördinator Cursussen & Lezingen

Anca Hoogbergen, osb@academiegeesteswetenschappen.nl

Online of op locatie?

Vanwege de steeds veranderende coronamaatregelen geven we op de website bij elke cursus of lezing tijdig aan of deze online of op locatie wordt gegeven. Los daarvan heb je altijd de mogelijkheid om, ook al vindt de cursus of lezing op onze leslocatie plaats, de bijeenkomst via Zoom te volgen. Je kunt dit ons dan het beste even laten weten via osb@academiegeesteswetenschappen.nl.

Korting

Voor studenten en leden van de Alumni-vereniging van de Academie geldt een korting op de lezing- of cursusprijs.

Aanmelden

Je kunt je voor een cursus of lezing aanmelden door naar de Capita Selecta of het Zomercollege van je keuze te gaan. Op die pagina vind je tevens het aanmeldformulier voor de desbetreffende cursus of lezing.