fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Capita Selecta: cursussen en lezingen

Volgende Open Avond: 9 maart 2022

Aanmelden Virtuele Open Dag

Capita Selecta: cursussen en lezingen

Met de Capita Selecta presenteert de Academie naast het reguliere onderwijsprogramma een interessante serie van extra lezingen en cursussen over bijzondere en boeiende onderwerpen. De sprekers en docenten zijn veelal verbonden aan de Academie en bieden in de Capita Selecta extra verdieping op het onderwijsprogramma.  

De cursussen tellen steeds vier bijeenkomsten en kunnen worden gevolgd door iedereen met belangstelling voor het onderwerp.

Voorafgaand aan sommige cursussen wordt een introductielezing gegeven die je ook los kunt volgen.

Online of op locatie?

Vanwege de steeds veranderende coronamaatregelen geven we op de website bij elke cursus tijdig aan of deze online of op locatie wordt gegeven. Los daarvan heb je altijd de mogelijkheid om, ook al vindt de cursus op onze leslocatie plaats, de lessen via Zoom te volgen. Je kunt dit ons dan het beste even laten weten via osb@academiegeesteswetenschappen.nl

Korting

Voor studenten en leden van de Alumni-vereniging van de Academie geldt een korting op de lezing- of cursusprijs.

Praktische informatie en voorwaarden


Programmaoverzicht 2020/2021

Datum

Woensdagavond
31/03/2021 – 21/04/2021

Donderdagavond
01/04/2021 – 29/04/2021

Woensdagavond
26/05/2021 – 16/06/2021

Donderdagavond
27/05/2021 – 17/06/2021

Donderdagavond
27/05/2021 – 17/06/2021


Capita Selecta

[wp_show_posts id=”5343″]

Praktische informatie en voorwaarden

Toegankelijkheid
De cursussen overlappen niet het reguliere rooster van onze opleidingen, maar bieden een extra aanbod. Ze zijn toegankelijk voor studenten van de Academie, alumni en belangstellenden.

Lezingen & cursussen
Soms is er een lezing ter introductie van een cursus – als smaakmaker of terreinverkenning. Op basis daarvan kun je besluiten of je de cursus wil gaan volgen. Let wel op: tegen die tijd kan de cursus al wel zijn volgeboekt. Deelname is op volgorde van inschrijving.

Aanmelden & betalen
Aanmelden en betalen gaat alleen via deze website. Zodra je hebt betaald, ontvang je per e-mail een aanmeldbevestiging. Een week van tevoren ontvang je een deelnamebevestiging of  bij onvoldoende deelnemers een annuleringsmelding.

Bewijs van deelname
Met de cursussen kun je geen studiepunten behalen; ze worden niet afgesloten met een toets. Op verzoek kunnen we je wel een Bewijs van Deelname verstrekken.

Locatie
De cursussen vinden – tenzij anders vermeld – plaats in het gebouw van het Gerrit Rietveld College, Eykmanlaan 1200, 3571 KH Utrecht. 
Lezingen kunnen ook ergens anders worden gehouden.

Aantal deelnemers
Het aantal deelnemers is maximaal 25 en minimaal 10. Bij deelname van minder dan 10 personen wordt de cursus geannuleerd en krijg je 100% van het lesgeld geretourneerd.  


Coördinator Capita Selecta

Anca Hoogbergen, osb@academiegeesteswetenschappen.nl