fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Kopstudies

Volgende open dag: 25 juni 2022

Aanmelden Virtuele Open Dag
Tweejarige beroepsopleiding na de basisopleiding Spiritualiteit & Zingeving. Ook bestaat er een mogelijkheid om vanuit Verlies-, Rouw- & Stervensbegeleiding door te stromen naar deze kopstudie.
Tweejarige kopstudie na de basisopleiding Spiritualiteit & Zingeving.
Tweejarige kopstudie met twee specialisaties die je kunt volgen na de basisopleiding Transpersoonlijk & Energetisch Werken.

 

 

"Er is een extra dimensie. Tijd, plaats en ruimte liggen niet vast. Dat weet ik, dat voel ik en dat heeft de opleiding bevestigd. Je ziet het in alle geloven: we zoeken hetzelfde."

Bea Mok-Burgstede

Oud-student S&Z

"Vragen stellen over het leven wakkert de levensvlam aan die in je zit, zo is mijn ervaring."

Frank Kok

Student S&Z

"Geestelijk Begeleider is een pittig beroep maar geeft je veel voldoening, vooral omdat je heel dicht bij mensen mag komen."

Diana Brosens

Oud-student S&Z

"Op de Academie leer ik op een praktische manier en in ontmoeting met de ander om de spirituele component aanwezig te laten zijn. In het gesprek ervaar je die samen en ga je op zoek naar woorden ervoor, afgestemd op hoe de ander dat ervaart."  

Marloes van Overbeeke

Student VR&SB en GB

"De opleiding T&EW voelt voor mij en de meeste klasgenoten als 'thuiskomen', bij jezelf en bij elkaar. Hier mag ik zijn wie ik altijd al was."

Marianne van der Heiden

Student T&EW