fbpx

Meld je aan voor een opleiding

Aanmelden

Gezocht: Klassenvertegenwoordigers en/of technisch klassenassistenten (op vrijwillige basis)

Gezocht: Klassenvertegenwoordigers en/of technisch klassenassistenten (op vrijwillige basis)

De Academie voor Geesteswetenschappen is op zoek naar:

Huidige studenten die zich in willen zetten als:

Klassenvertegenwoordiger en/of technisch klassenassistent

Wat ga je doen

Als klassenvertegenwoordiger coördineer je verschillende processen namens je klasgenoten en het Onderwijs- en Studentenbureau (OSB). Je speelt o.a. vragen en signalen uit de klas door naar het OSB, je bent aanspreekpunt voor het OSB en je ondersteunt de docent tijdens de (online) colleges (bv.: het beantwoorden van praktische vragen, even helpen met opstarten et cetera).

Als technisch klassenassistent ben je intermediair tussen onze technische hulp en je klasgenoten die online aansluiten. De rol is bescheiden en bestaat voornamelijk uit het toelaten van klasgenoten die inloggen en het inschakelen van de technische hulp bij problemen.

Tijdsinspanning

Als klassenvertegenwoordiger en/of technisch klassenassistent ben je het aanspreekpunt tijdens college-uren. Als klassenvertegenwoordiger neem je ook deel aan het tweemaandelijks (online) overleg met alle klassenvertegenwoordigers.

Tegenprestatie

Als dank voor je inzet bieden we je kosteloos toegang tot onze reeks zomercolleges met inspirerende en interactieve lezingen van onze docenten.

Meer weten en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anca Hoogbergen via anca.hoogbergen@academievoorgeesteswetenschappen.nl